Sunday, April 29, 2012

to love somebody


to damien rice or ray lamontagne... or both of you... i can't decide... 
here's my broken heart! take it....



Saturday, April 28, 2012



"mencintaimu"

that's the stupidest thing i've ever seen where i cried so bad like an idiot!!
the pain.

Tuesday, April 24, 2012

hold hands


my unexplained obsess for holding hands photos :)





















source: world wide web, none are mine :)

Sunday, April 22, 2012

Setiap ujian ada hikmahnya


Aku tengok tv3 malam ni, cerekarama bertajuk Menara Cinta. Ada satu scene, seorang doktor memanggil Encik Rizwan dan doktor tu cakap, saya harap kamu bersedia dengan berita ini...

“She’s HIV positive”. Dang! Yes, the beloved wife positive HIV!

Dan rakan serumah aku secara spontan memberi komen “so dia (encik rizwan) pun kena la”.

And my first thought lepas rakan serumah aku bagi statement tu ialah, i need to write this on blog so i will remember. When the doctor said, she has HIV. I go like... completely blank. After that i just hope that Encik Rizwan isn’t a selfish man! Wife dia cuma ada HIV positive belum AIDS lagi! She's definitely not dying!

Ajal maut sesungguh, sungguhnya di tangan tuhan, there are people with HIV positive boleh hidup 10 tahun lagi. Ada orang sihat walafiat beyond sihat... berlari bangga dengan sorak satu stadium, boleh jatuh dan meniti awan biru macam tu je. And owh come on! Bila ditimpa bala musibah berbakul-bakul! Only an idiot will run from it! Just take the other way around...kejar musibah itu, sehingga musibah pun tak mampu berlari dihadapan kita...(does that make any sense?) - sigh.

Mentaliti kita yang cliche, mungkin sebahagian daripada kita, kalau dah jatuh, biar jatuh lalu di timpa tangga. Kalau boleh tangga tu tangga besi! Lebih hebat lagi, jatuh kepala dulu tersemban di lantai simen tak beralas. Dan sebelum tu terhantuk dulu pada sisi dinding. Ouch!

Setiap ujian ada hikmahnya. Sekian.

iman nur aima

Tuesday, April 17, 2012


i love everything and anything about whatever goes around me
i just hate her should not care much about her

iman nur aima

Saturday, April 14, 2012

Aisyah

Aisyah bingkas bangun. Damm! Lambat lagi. Terkocoh-kocoh Aisyah menyiapkan diri. "Sampai bila la muka kelat ni akan berterusan... aku tahu!... put my best make up - fake smile!". Hari ini akan bermula lagi.

Setiap hari Aisyah akan pikul tanggungjawab, tengok orang, tengok makanan, tengok daun gugur, tengok lopak air, tengok awan leret - sekejap mendung, sekejap terik... Ada ketika merenung rintik-rintik hujan satu persatu. Ada masa kaki akan berjalan pantas, ada masa kaki di seret berat. Kalau berlari jantung berdegup pantas, bila berhenti, Aisyah akan tersenyum, nadi yang terasa berdenyut-denyut - "aku masih punya nyawa".

Sejadah di hampar setelah letih berperang. Lelah sungguh lalu ketika inilah berjuraian titis-titis jernih. Segala keluh kesah terbias. Sungguh dan sesungguhnya - lelah ini masih terasa. Tiap segala sesuatu menjadi kosong. Tiap masa menjadi lohong yang tidak terisi. Dalam banyak, dalam terang, dalam ramai - Aisyah hilang.


iman nur aima


Thursday, April 12, 2012

i believe


i believe that as a person i'm not interesting at all. thanks.

(background music: canon in D major - piano version)

iman nur aima

Sunday, April 8, 2012

half boiled egg


after a terrible me time and horrible blown up last two days...i still do not want to make any move today (sunday) but that is a luxury that i could not afford. there is laundry that needs to be done and some more work that needs to be taken care of. but anyway the house is clean so that's a relief.

i woke up this morning with uneasiness. cleanse myself. started to make a cup of coffee for my lonely self. i stared the dairy milk tin... and i smile as memories washed upon me. my late grandmother used to make half boiled egg in a dairy milk tin (i actually tried to google any picture of it but no luck). how authentic and how i miss her... life was easy back then for certain things. kids.....

funny... at this moment of impact... i associate my life with half boiled egg... only half. nor not cook... nor cooked.... just half.



p/s talked about half boiled egg... but i haven't taken any breakfast yet... just coffee....

iman nur aima




Saturday, April 7, 2012

memories of bad yesterday


it started well
but somehow it turns haywire
so i drove back home
slammed my bedroom door
get rid of my clothes
and slept
slept like don't want to wake up anymore
but here i am
awake with swollen eyes
awake with memories of yesterday
dang...! it hits me.

iman nur aima


Wednesday, April 4, 2012


What is your problem?

i have a very weak and tired soul. 

iman nur aima