Friday, December 14, 2012

he and she


i see a man
he live
he work
he love
and he stop


i see a woman
she love
she love
she love
and she stop


i see them, they died in the end.





iman nur aima

Thursday, December 13, 2012

wrote this based on impulse - 2013

Next year plan! Tulis dalam masa 5 minit, jangan dalam sangat fikir dan jangan di ubahsuai, just nak tengok priority aku! tekan stopwatch now...jujur, jangan tipu-tipuuuuu (0_o)

nak kahwin!! (Ya Allah, granted this Ya Allah if its good for me.... or else i can still wait :))

nak ada anak!! OMGGGGGG..... (laki pun tak dak lagiiii) - anak kucing ponnn boleeyyyy....

nak pi masjid consistently!! (which aku dah buat slowly starting this year :)) alhamdulillah...

Readings - Bila masa nyaaaa kau stop reading - buat ni sampai matii....!

WORK!! - tanya hati - aku kerja kena ikhlas.. :')

FAMILY and kawan-kawan- mom, dad, sis, bro - sedara-mara and all - JAGA lah hablul minannasss.... hubungan sesama maknusiaaaa.....  :') who am i without them kan? losstt....


OMG - 1 minit lagi before publishhh....


Hablul MinAllah - put this last but ini tujuan hidup aku! disetiap nafas - di setiap denyut nadi - di setiap degup jantung.. :"))

p/s - aku dah exceed 2 minit! wassalam...

iman nur aima

Wednesday, December 12, 2012

Tuesday, December 11, 2012

feeding my beautiful mind

oleh kerana alter ego aku amat dahagakan ilmu. jadi aku telah menjadi pembaca tegar beberapa blog yang aku rasakan bukan sekadar 'entertainment'. here are the list of the blogs :- 






i pledge to read the printed words! ingatan untuk diri sendiri to keep on reading (buku-buku yang bertaburan dalam bilik dan dalam kereta) till death do us apart -knowledge and life.

p/s - bacaan kita adalah pilihan kita :)