Wednesday, February 26, 2014

nak tangan cantikkkk!


aku jumpa iklan eazy mask ni dekat facebook...link dier Eazy Mask Stokis, sila lah stalk :p and i was likeeee..sh*t!! cantik giler tangan dier...! cantik dari kulit muka aku kottt....! tapi lepas guna produk dalam 7 hari okehhhh....


macam tangan bayi kan gambar tu...tapi tangan bayi pun ada kedut-kedut, tangan atas ni tak dak kedut... macam tak dak joint ja jari dier...lepas tu aku tunjuk kat bf gambar yang atas ni...

"awak..cantik gilerr tangan dia!!? tangan saya kedut"
dengan muka tanpa perasaan dia balas "ini tangan anime."

hahahahah :') nak sedapkan hati aku ape....

 

 amazinggg okeh... 65k+ like! 13k+ comment! dan 3k+ share! siapa-siapa yang dah beli tuu silalah pm/give comment pada aku tentang keberkesanan nyaaaa! 


sebab kan tangan 'anime' tuuu...aku berazam akan pakai lotion/baby oil/minyak zaitun ka apa-apa hari-hari...tiap pagi petang dan malam untuk dapat kan tangan anime tanpa kedutan! huhuhu :')
agar tangan aku yang berkedut ini dapat berubah menjadi tangan tanpa kedut serupa anime...


sesapa yang dah guna tuu...sila lah beri aku pencerahan sebab macam logik tak logik jer aku tengok... adeiii la haaiiii...

sekian.

imannuraima




1 comment: