Thursday, December 13, 2012

wrote this based on impulse - 2013

Next year plan! Tulis dalam masa 5 minit, jangan dalam sangat fikir dan jangan di ubahsuai, just nak tengok priority aku! tekan stopwatch now...jujur, jangan tipu-tipuuuuu (0_o)

nak kahwin!! (Ya Allah, granted this Ya Allah if its good for me.... or else i can still wait :))

nak ada anak!! OMGGGGGG..... (laki pun tak dak lagiiii) - anak kucing ponnn boleeyyyy....

nak pi masjid consistently!! (which aku dah buat slowly starting this year :)) alhamdulillah...

Readings - Bila masa nyaaaa kau stop reading - buat ni sampai matii....!

WORK!! - tanya hati - aku kerja kena ikhlas.. :')

FAMILY and kawan-kawan- mom, dad, sis, bro - sedara-mara and all - JAGA lah hablul minannasss.... hubungan sesama maknusiaaaa.....  :') who am i without them kan? losstt....


OMG - 1 minit lagi before publishhh....


Hablul MinAllah - put this last but ini tujuan hidup aku! disetiap nafas - di setiap denyut nadi - di setiap degup jantung.. :"))

p/s - aku dah exceed 2 minit! wassalam...

iman nur aima

9 comments:

  1. best jugak game macam gini hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. FH - sila laa buat...nanti kami pergi stalk :))

      Delete
  2. gua rasa. gurl macam lu laa..
    elok solat kat umah ja..
    awal waktu di rumah.

    :D . lebih ahsan kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mr thelagidanlagi... gua pegi bukan setiap waktu..sekadar mlm jumaat untuk bacaan yassin dan berjemaah bersama bebudak usm saja...itu pun bila gua rushing nak balik rumah lintas masjid yang seakan-akan memangil gua...

      #terima kasih..gua mmg perlu banyak nasihat bernas dari orang macam lu... :p

      Delete
  3. nice entry...i pun kadang2 pegi tempat cantik a.k.a masjid juga..memandangkan jauh dari family kan

    rasa tenang n penuh inspirasi !

    ReplyDelete
    Replies
    1. La Kuchi - kita kongsi perasaan yang sama :)

      Delete
  4. teruskan berdoa dan berusaha, niat yang baik pasti akan dimakbulkan-Nya

    ReplyDelete
  5. I love this entry hahhaha!!!!Lama tak nampak ampa kami terus rasa rindu!!!!!!

    ReplyDelete