Thursday, March 7, 2013

cantik

aku mimpi tentang sepasang suami isteri malam tadi (tak dak benda lain nk mimpi dah?). 

yang si suami tu cakap....

"dia semakin cantik, lebih cantik dari waktu mula-mula saya jumpa dia. dulu pun dia cantik, sekarang pun dia cantik... malah, bertambah-tambah cantik setiap hari! dia sungguh-sungguh cantik... 10 tahun, 20 tahun, 30 tahun... dia isteri yang cantik"

berapa banyak cantik laaaaaaa.... anyway, the wife dok genang-genang ayaq mata... so aku tak boleh lah nak gelak banyak sangat... aku ikut genang ayaq mata sekali *big grin*

iman nur aima

13 comments:

  1. drama apa ni sampai terbawa masuk dalam mimpi

    masa terjaga mesti mata basah, lepas tu kaver-kaver risau ada yang perasan...kan? haha

    eh, atau watak isteri dalam mimpi tu adalah anda?

    ReplyDelete
  2. fikir apa sebelum tido sampai termimpi kisah seperti itu ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fikir apa jadi lepas 30 tahun nikah...haha

      Delete
  3. Harap si suami maksudkan si isterinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik isteri kan fell...kalau 'isteri-isteri'..haha

      Delete
  4. Perempuan tu sedih bukan sebab terharu kot iman..mungkin sebab dia sedar dia dah curang dengan suami dia and sekarang dia menyesal..wah..suka tambah cerita Dezee sekarang..heh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..deezee ter-over creative nieee...haddoii...sekarang ni pun, paper tengah up cerita curang jer..isk isk...cliche sangt la paper m'sia ni...

      Delete
    2. Hehe..paper Dezee xder pun cerita tentang curang2 ni..

      Delete
    3. paper online...haha..cerita nak hot jer...

      Delete
  5. kalau saya bukan setakat menangis, terus peluk suami. eh. haha

    ReplyDelete
  6. jarang aku ingatkan mimpi aku. itu biasa, kan? atau tidak?

    -AsaSiaga-

    ReplyDelete